Nilüfer Damalı Vakfı'ndan Üniversitemize 645 Kitap Hediye Edildi

Nilüfer Damalı Vakfı'ndan Üniversitemize 645 Kitap Hediye Edildi

Ülkemizde eğitim, çevre ve kültür alanlarında hizmet veren "Nilüfer Damalı Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı"  Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)'ne toplam 645 kitap bağışında bulundu.

Vakıf Başkanı Dr. Atom Damalı tarafından,  Avukat  Turhan Akça ve Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Akpınar aracılığıyla Üniversitemize gönderilen tarih ve edebiyat içerikli 645 (altıyüzkırkbeş)  kitap,  Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli'ye  Üniversitemiz Merkezi Kütüphane'sine verilemek üzere  törenle teslim edildi.

Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel'inde katıldığı törende Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, kitap bağışında bulunan Nilüfer Damalı Vakfı Başkanı Dr. Damalı'ya şükranlarını ifade ederek, kitapların Üniversitemize aktarılması konusunda desteklerini esirgemeyen Avukat Akça ve Prof. Dr. Akpınar'a  teşekkür etti.

Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli; "Nilüfer Damalı Vakfı,  Ülkemizde eğitime desteklerini her alanda gösteriyor. Sayın Başkan Damalı'ya Üniversitemize verdiği kitaplardan dolayı minnettarız." ifadelerine yer verdi.

Kitapların Üniversitemize verilmesi konusunda öncülük eden Avukat  Turhan Akça ise " Nilüfer Damalı Vakfı  Başkanı Dr. Damalı, Sivas'a kitap bağışlamak istediklerini söylediğinde çok duygulandım. Ben kendisine kitapların Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağışlanabileceğini söylediğimde kendisi de memnun kaldı. Başkan Damalı'ya şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Umarım bu kitaplarla birlikte öğrencilerimiz geleceğe ışık tutmaya devam edecektir." ifadelerine yer verdi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, kitapları Üniversitemize bağışlayan Dr. Damalı'ya, Avukat Akça aracılığıyla plaket takdim ettiler.

...

Cumhuriyet Üniversitesi